Bus naar Hallein

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Hallein

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Hallein
 • ÖBB
  05:57
  Elsbethen
  Duur 0h 52m
  06:49
  Hallein
  vanaf5,00 €
 • ÖBB
  05:23
  Elsbethen
  Duur 0h 36m
  05:59
  Hallein
  vanaf5,00 €
0 Busverbindingen
5 Halteplaats
0 Busmaatschappij
5,00 € Voordelige bus
Feitjes over Hallein
Oostenrijk
18.980
Euro
Je wilt met de bus naar Hallein reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Hallein en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Hallein voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Hallein, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Hallein.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Hallein wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Hallein terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Hallein kunt reizen.

Alle bushaltes in Hallein

Stations
Hallein - McDonald's
Europastraße 10, 5400 Hallein (Oostenrijk)
Hallein - Puch Urstein
Hallein (Oostenrijk)
Hallein Burgfried
Hallein (Oostenrijk)
Hallein Centraal station/Treinstation
Hallein (Oostenrijk)
Puch bei Hallein
Hallein (Oostenrijk)

Reisinformatie Hallein

Verkeer Hallein
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,45 €
Maandkaart51,00 €
Bus-en Tramgebruikers100 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,75 €
Taxi - mid-afstand7,05 €
Taxi - lange afstand15,10 €
Benzine1,16 €
Eten in Hallein
Restaurant of Café
Voordelig gerecht11,50 €
3-gangenmenu30,00 €
Kleine Cappuccino3,30 €
Bier (groot)3,80 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,72 €
Vleesgerecht4,23 €
Fles water0,84 €
Fles wijn (middensegment)6,00 €

Steden in de omgeving van Hallein waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Hallein zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Salzburg, Rosenheim of Traunstein, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Hallein met Mühldorf am Inn, Bad Reichenhall, Saalfelden am Steinernen Meer en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Salzburg. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.