Bus van Fez naar Rabat

Bus Fez Rabat: een vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Je wilt met de bus van Fez naar Rabat?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Fez en Rabat en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Fez naar Rabat zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Fez en Rabat, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Fez, alternatieve reisdoelen vanuit Rabat, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Fez en Rabat.

Bus van Fez naar Rabat: meer informatie

Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Fez en het doel Rabat al ingevuld. De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Rabat naar Fez.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Fez - Rabat laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Fez naar Rabat.

Bus halteplaats in Fez en Rabat

Stations
Avenue Al Fadila , Rabat (Marokko)
Avenue Yacoub Al Mansour , Rabat (Marokko)
Place Gare Agdal , 10090 Rabat (Marokko)

Een vergelijking van Fez en Rabat

2,42 €
1,02 €
Fez
Rabat
Een taxirit is in Fez 58% duurder dan in Rabat.
0,35 €
0,56 €
Fez
Rabat
Een buskaartje is in Fez 38% goedkoper dan in Rabat.
2,56 €
2,32 €
Fez
Rabat
Een groot glas bier is in Fez 10% duurder dan in Rabat.
0,62 €
0,59 €
Fez
Rabat
Een flesje water is in Fez 5% duurder dan in Rabat.
4,65 €
7,43 €
Fez
Rabat
Een hoofdgerecht is in Fez 38% goedkoper dan in Rabat.

Busverbindingen van Fez en van Rabat

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.