Bus van Fez naar Rabat

Bussen van Fez naar Rabat: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Fez naar Rabat? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Fez naar Rabat. Om te zoeken is één klik genoeg.
Wil je met de bus van Fez naar Rabat?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Fez en aankomen in Rabat en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals . Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Fez - Rabat. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Fez en Rabat, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Rabat, alternatieve bestemmingen vanuit Fez en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Rabat.

Bus van Fez naar Rabat: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Fez al ingesteld als je vertrekpunt en Rabat als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Rabat naar Fez.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Fez naar Rabat vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door voor 0,00 €, terwijl de snelste verbinding duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Fez - Rabat ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Fez naar Rabat!

Bushaltes in Fez en Rabat

Stations
Rabat - Busstation
Avenue Al Fadila , Rabat  (Marokko)
Rabat - Center
Avenue Yacoub Al Mansour , Rabat  (Marokko)
Rabat - Gare Agdal
Place Gare Agdal , 10090  Rabat  (Marokko)

Veelgestelde vragen over de busroute van Fez naar Rabat

Hoeveel kost een busreis Fez - Rabat?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Rabat te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Fez naar Rabat te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 0 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 0,00 € en 0,00 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Rabat krijgt.

Hoeveel verbindingen van Fez naar Rabat zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Fez - Rabat door ongeveer 0 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Fez naar Rabat?

De snelste bus van Fez naar Rabat wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten 0,00 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Fez naar Rabat?

De vroegste bus die in Rabat aankomt vanaf Fez vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Fez naar Rabat?

De laatste bus van Fez naar Rabat vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Fez - Rabat?

Reizigers kunnen per bus van Fez naar Rabat met . Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Fez naar Rabat?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Fez naar Rabat, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Fez naar Rabat?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Fez - Rabat. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Fez - Rabat?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Fez naar Rabat op je geplande reisdatum.

Vergelijk Fez en Rabat

Fez
0,96 Miljoen
Rabat
0,58 Miljoen
2,48 €
1,05 €
Fez
Rabat
Een taxirit is in Fez 58% duurder dan in Rabat.
0,36 €
0,57 €
Fez
Rabat
Een buskaartje is in Fez 37% goedkoper dan in Rabat.
2,62 €
2,38 €
Fez
Rabat
Een groot glas bier is in Fez 10% duurder dan in Rabat.
0,64 €
0,60 €
Fez
Rabat
Een flesje water is in Fez 7% duurder dan in Rabat.
4,76 €
7,62 €
Fez
Rabat
Een hoofdgerecht is in Fez 38% goedkoper dan in Rabat.

Busroutes vanuit Fez en Rabat

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.