Bus naar Elbeuf

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Elbeuf

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
0 Busverbindingen
2 Halteplaats
0 Busmaatschappij
4,00 € Voordelige bus
Feitjes over Elbeuf
Frankrijk
17.231
Euro
Je wilt met de bus naar Elbeuf reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Elbeuf en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Elbeuf voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Elbeuf, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Elbeuf.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Elbeuf wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Elbeuf terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Elbeuf kunt reizen.

Alle bushaltes in Elbeuf

Stations
Elbeuf - Eglise Saint Jean
Rue Guynemer  37 , 76500 Elbeuf (Frankrijk)
Elbeuf Centraal station/Treinstation
Elbeuf (Frankrijk)

Reisinformatie Elbeuf

Verkeer Elbeuf
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,60 €
Maandkaart52,00 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand7,50 €
Taxi - mid-afstand11,50 €
Taxi - lange afstand25,50 €
Benzine1,27 €
Eten in Elbeuf
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu22,50 €
Kleine Cappuccino1,47 €
Bier (groot)3,25 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,84 €
Vleesgerecht3,67 €
Fles water0,40 €
Fles wijn (middensegment)3,00 €

Steden in de omgeving van Elbeuf waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Elbeuf zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Le Havre, Rouen of Évreux, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Elbeuf met Dieppe, Oissel, St-Aubin-lès-Elbeuf en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.