Bus naar Cruz das Almas

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Cruz das Almas

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Cruz das Almas die je gewoonlijk vindt?
 • Guichê Virtual
  05:30
  Feira de Santana, BA - Busstation
  Duur 1h 40m
  07:10
  Cruz das Almas, BA
  vanaf3,19 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 21-08-2021
45 Busverbindingen
1 Halteplaat
3 Busmaatschappij
1,37 € Voordelige bus
Feitjes over Cruz das Almas
Brazilië
47.844
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar Cruz das Almas reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Cruz das Almas en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Cruz das Almas voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Cruz das Almas, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Cruz das Almas.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Cruz das Almas wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Cruz das Almas terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Cruz das Almas kunt reizen.

Alle bushaltes in Cruz das Almas

Stations
Cruz das Almas, BA
Av. Getúlio Vargas 1424, 44380-000 Cruz das Almas (Brazilië)

Steden in de omgeving van Cruz das Almas waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Cruz das Almas zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Salvador, Feira de Santana of Santo Antônio de Jesus, BA, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Cruz das Almas met Cachoeira, BA, São Sebastião do Passé, Amélia Rodrigues en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.