Bus van en naar Civitavecchia

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Civitavecchia

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Aanbieders - 4.862.747 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Civitavecchia
 • Końskie
  Civitavecchia
    04:30
    03:45
  27 dec
  +1
  Autokar PolskaAutokar Polska
  vanaf 60,81 €
 • Starachowice
  Civitavecchia
    04:00
    03:45
  3 jan
  +1
  EuroresEurores
  vanaf 60,81 €
 • Wlodawa
  Civitavecchia
    23:30
    03:45
  9 jan
  +2
  Autokar PolskaAutokar Polska
  vanaf 70,16 €
149 Busverbindingen
2 Halteplaats
5 Busmaatschappij
10,00 € Voordelige bus
Feitjes over Civitavecchia
Italië
47.543
Euro

Je wilt met de bus van of naar Civitavecchia reizen?

CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Civitavecchia en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?

Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Civitavecchia voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Civitavecchia, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Civitavecchia.

Jouw route staat er niet bij?
In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Civitavecchia wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Civitavecchia terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.

Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht.

Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Civitavecchia kunt reizen.

Alle bushaltes in Civitavecchia

  Stations
Strada Statale 1 Via Aurelia 84, 00053 Civitavecchia (Italië)
Via Prato del Turco 3, 00053 Civitavecchia (Italië)


Wie Civitavecchia bezoekt, is ook geïnteresseerd in...


Buslijnen Civitavecchia: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Civitavecchia, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Civitavecchia waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Civitavecchia zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Rome, Ciampino of Fiumicino, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Civitavecchia met Orvieto, Orte, Belvedere en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Rome Ciampino Airport, Rome Fiumicino Airport. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download