Bus van Cartagena naar Barranquilla, AT

Bussen van Cartagena naar Barranquilla, AT: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Cartagena naar Barranquilla, AT? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Cartagena naar Barranquilla, AT. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Cartagena → Barranquilla, AT

Goedkoopste busverbinding 3,71 €
Snelste bus 2h 0m
Vroegste bus 06:00
Laatste bus 17:00
Dagelijkse busverbindingen 2 Ø
Afstand 102,1 km
Busbedrijf Copetran, Expreso Brasilia, Unitransco
Ben je op zoek naar een bus van Cartagena naar Barranquilla, AT​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Cartagena naar Barranquilla, AT vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Copetran, Expreso Brasilia of Unitransco. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Barranquilla, AT vanuit Cartagena bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Cartagena en Barranquilla, AT zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Barranquilla, AT je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Cartagena, evenals populaire pendeldiensten vanuit Barranquilla, AT.

De goedkoopste carpool opties van Cartagena naar Barranquilla, AT

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste ritten.

 • MarSol Transportes
  05:00
  Cartagena, BY - Transportes Marsol S.A.S.
  Duur 2h 0m
  07:00
  Barranquilla, AT - Transportes Marsol S.A.S.
  vanaf 9,68 €
 • Transglobal Ejecutivos
  00:00
  Cartagena, BY - Muelle de la Bodeguita
  Duur 2h 30m
  02:30
  Barranquilla, AT - Transportes Marsol S.A.S.
  vanaf 84,44 €
 • CTG Margarita SAS
  00:00
  Cartagena, BY - Muelle de la Bodeguita
  Duur 2h 0m
  02:00
  Barranquilla, AT - Transportes Marsol S.A.S.
  vanaf 112,79 €
 • CTG Margarita SAS
  12:30
  Cartagena, BY - Muelle de la Bodeguita
  Duur 2h 0m
  14:30
  Barranquilla, AT - Transportes Marsol S.A.S.
  vanaf 112,79 €

Wat zijn de goedkoopste bussen van Cartagena naar Barranquilla, AT die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Cartagena naar Barranquilla, AT verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Copetran
  06:00
  Cartagena
  Duur 2h 30m
  08:30
  Barranquilla, AT
  vanaf 3,71 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 20-06-2021
 • Expreso Brasilia
  07:00
  Cartagena
  Duur 2h 0m
  09:00
  Barranquilla, AT
  vanaf 4,95 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 03-07-2021
 • Unitransco
  17:00
  Cartagena
  Duur 2h 30m
  19:30
  Barranquilla, AT
  vanaf 4,95 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 03-07-2021

Bus Cartagena → Barranquilla, AT: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Cartagena en aankomt in Barranquilla, AT. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Cartagena? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Barranquilla, AT naar Cartagena selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Cartagena naar Barranquilla, AT vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. Copetran biedt de goedkoopste tickets voor 3,71 € en de snelste verbinding duurt 2h 0m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Cartagena en aankomen in Barranquilla, AT. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Cartagena naar Barranquilla, AT!

Bushaltes in Cartagena en Barranquilla, AT

Stations
Barranquilla, AT - Rapido Ochoa
Barranquilla, AT (Colombia)
Barranquilla, AT - Transportes Marsol S.A.S.
Cl. 93  ## 47-13, Barranquilla, AT (Colombia)

Bus van Cartagena naar Barranquilla, AT: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Cartagena naar Barranquilla, AT?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 3,71 € en het duurt 2h 30m om Barranquilla, AT te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Cartagena naar Barranquilla, AT te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 3 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 3,71 € tot 10,78 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Barranquilla, AT krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Cartagena naar Barranquilla, AT?

Elke dag wordt de busroute van Cartagena naar Barranquilla, AT aangeboden door ongeveer 2 verbindingen. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Cartagena - Barranquilla, AT?

Expreso Brasilia biedt de snelste bus van Cartagena naar Barranquilla, AT, en dit kan 2h 0m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 4,95 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Cartagena naar Barranquilla, AT?

Voor de busroute Cartagena - Barranquilla, AT vergelijkt onze zoekmachine momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Cartagena - Barranquilla, AT?

De vroegste bus naar Barranquilla, AT vertrekt vanuit Cartagena om 06:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Cartagena - Barranquilla, AT?

De laatste busreis van Cartagena naar Barranquilla, AT vertrekt om 17:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Cartagena - Barranquilla, AT?

Passagiers kunnen voor de busroute Cartagena - Barranquilla, AT kiezen uit diverse vervoerders, zoals Copetran, Expreso Brasilia en Unitransco. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Cartagena naar Barranquilla, AT?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Cartagena - Barranquilla, AT. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Cartagena naar Barranquilla, AT?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Cartagena naar Barranquilla, AT op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Cartagena en Barranquilla, AT

Busroutes vanuit Cartagena en Barranquilla, AT

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.