Bus naar Cafayate

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Cafayate
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar Cafayateu

Zoek je een goedkope bus naar Cafayate? Vergelijk de 1 busmaatschappijen naar Cafayate en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle 2 busstations in Cafayate, reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de 4 dagelijkse bussen naar Cafayate.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-cafayate-st", -3); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land Argentinië
Valuta Argentijnse peso
Busverbindingen 4
Halteplaats 2
Voordelige bus 24 €
Populairste Busmaatschappij
Aconquija

Voordelige bustickets naar Cafayate

 • Aconquija
  6h 0m
  06:00
  San Miguel de Tucumán
  Centraal Busstation
  12:00
  Cafayate
  Terminal de Ómnibus
  Aconquija
  Economy
  24 €

Goedkoop carpoolen naar Cafayate

 • Nordic Travel
  4h 0m
  17:00
  Luchthaven San Miguel de Tucumán
  Luchthaven San Miguel de Tucumán
  21:00
  Cafayate
  Terminal de Ómnibus
  Nordic Travel
  Economy
  vanaf 161 €
 • Nordic Travel
  3h 20m
  23:00
  Luchthaven Salta Martín Miguel de Güemes
  Luchthaven Salta Martín Miguel de Güemes
  02:20
  Cafayate
  Terminal de Ómnibus
  Nordic Travel
  Economy
  vanaf 202 €
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Cafayate voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Cafayate, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Cafayate.

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Cafayate wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Cafayate terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Cafayate kunt reizen.

Alle bushaltes in Cafayate

Veelgestelde vragen over de busroute naar Cafayate

Is er een rechtstreekse busverbinding naar Cafayate?

Of er een directe busverbinding is naar Cafayate hangt af van de stad waar je vandaan reist. Voer daarom gewoon je vertrekplaats in onze zoekopdracht in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar Cafayate. Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat kan ik meenemen op mijn busreis naar Cafayate?

Afhankelijk van met welke aanbieder je naar Cafayate reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om te weten te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoeken om een bus te vinden die voor jouw geplande reisdatum het beste bij jouw behoeften past.

Welke uitrusting en voorzieningen heeft de bus naar Cafayate?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste bussen hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi aan boord. Diensten, zoals Extra ruimte en Handbagage, zijn vaak gratis. Sommige busaanbieders bieden ook extra diensten aan tegen betaling, zoals Grote bagage en Drankjes. Je kunt het beste onze zoeken gebruiken om precieze informatie te krijgen over de voorzieningen en diensten die beschikbaar zijn in de bus naar Cafayate op je geplande reisdatum.

Welke bushaltes zijn er in Cafayate?

Er zijn in totaal 2 bushaltes in Cafayate. De meeste bussen stoppen bij Terminal de Ómnibus. Bekijk onze kaart van Cafayate om de bushalte te vinden die het beste bij je past.

Welke busmaatschappijen gaan er naar Cafayate?

Er zijn 1 busaanbieders die naar Cafayate gaan: Aconquija.

Hoe vind ik de beste busdeals naar Cafayate?

Vind de beste ticketdeals naar Cafayate gemakkelijk met CheckMyBus. Voer gewoon je beginstad en reisdatum in onze zoeken en begin met zoeken. Vervolgens kun je de resultaten filteren op basis van je behoeften of sorteren op prijs of reistijd.

Hoeveel kan ik besparen door bussen te vergelijken met Cafayate?

Hoeveel je kunt besparen hangt af van de stad van waaruit je naar Cafayate reist. Meestal kun je meer besparen door je ticket ver van tevoren te boeken. Om de goedkoopste aanbieding naar Cafayate te vinden, ga je naar onze zoeken, vul je vertrekplaats en reisdatum in, en begin dan te zoeken naar alle mogelijke opties.

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen vanaf Cafayate

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van Cafayate, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.