OUIBUS: Alle informatie over bussen en bestemmingen

Ontdek meer over de buslijnen van OUIBUS en de voorzieningen van de bussen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1378 Aanbieders - 4.726.053 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
OUIBUS
In september 2015 wijzigde de Frans busmaatschappij iDBUS zijn naam in OUIBUS. De busmaatschappij maakt deel uit van het staatsbedrijf voor de Franse spoorwegen, SNCF. Naast buslijnen binnen Frankrijk onderhouden ze ook verbindingen met talrijke andere Europese landen. Het netwerk in Frankrijk omvat grote steden zoals Parijs, Toulouse en Lyon, maar ook vele kleinere bestemmingen zoals Bordeaux, Straatsburg en Tours. Ook onder de nieuwe naam beschikken de reizigers over hetzelfde comfort als bij iDBUS: Zo beschikt u in de moderne voor gehandicapten geschikte bussen op iedere traject over gratis wifi en stroomaansluiting. De bussen van OUIBUS doen 41 steden aan in verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. In totaal vormt dit een netwerk dat reizigers de keuze biedt uit 139 busverbindingen.

Tips: Bij het instappen hoeft u uw ticket niet te tonen, een geldig persoonsbewijs is voldoende. Kinderen van 0 tot 2 betalen slechts de helft, als ze met hun ouders onderweg zijn. OUIBUS biedt speciale tarieven voor groepen voor de belangrijkste bestemmingen binnen Frankrijk en Europa. Bovendien zijn er het hele jaar door diverse ontdekkingsaanbiedingen en extra kortingen op geselecteerde reizen.

Informatie over de voorzieningen in de bus en de service van de busmaatschappij OUIBUS

gratis
  • WiFi
  • Toilet
  • Stroomaansluiting
  • Airconditioning
  • XXL-beenruimte
  • Vervoer van handbagage
  • Vervoer van koffers
  • Zitplaatsreservering mogelijk

55 Beoordelingen voor OUIBUS

Beoordeling in Nederland
4.0
 1
5 Ster
4 Ster
3 Ster
2 Ster
1 Sterren
Beoordeling internationaal
 54
5 Ster
4 Ster
3 Ster
2 Ster
1 Sterren


Nieuwste beoordeling in Nederland


, 2-12-2018               
Boeking verliep vlekkeloos , ik kon betalen met Bancontact en dat is voo ... Boeking verliep vlekkeloos , ik kon betalen met Bancontact en dat is voor mij belangrijk daar ik geen creditcard bezit momenteel.Busreis is wel lang in vergelijking met de trein, maar is gemakkelijk , men moet niet veranderen van opstapplaats en de prijs is een pluspunt, interessant voor wie een klein budget heeft. De buschauffeurs zijn meestal vriendelijk en behulpzaam.
Beoordelingen voor OUIBUS in Nederland

, 2-12-2018               
Boeking verliep vlekkeloos , ik kon betalen met Bancontact en dat is voor mij belangrijk daar ik geen creditcard bezit momenteel.Busreis is wel lang in vergelijking met de trein, maar is gemakkelijk , ... Boeking verliep vlekkeloos , ik kon betalen met Bancontact en dat is voor mij belangrijk daar ik geen creditcard bezit momenteel.Busreis is wel lang in vergelijking met de trein, maar is gemakkelijk , men moet niet veranderen van opstapplaats en de prijs is een pluspunt, interessant voor wie een klein budget heeft. De buschauffeurs zijn meestal vriendelijk en behulpzaam.

Je e-mailadres blijft geheim. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *


Hartelijk dank voor je antwoord. Je commentaar wordt gecontroleerd voordat het wordt geplaatst.

OUIBUS nu beoordelen!

Beste gebruiker, jouw beoordeling is belangrijk voor ons! Schrijf ons je mening over de aanbieder en laat andere klanten lezen wat jouw ervaringen zijn. Blijf wel eerlijk met je commentaar en let op de netiquette.

Je e-mailadres blijft geheim. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *


Hartelijk dank voor je beoordeling Je commentaar wordt gecontroleerd voordat het wordt geplaatst.
Je kunt maar één beoordeling per dag versturen.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download