Bus naar Biancavilla

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Biancavilla

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
10 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
Feitjes over Biancavilla
Italië
23.188
Euro
Je wilt met de bus naar Biancavilla reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Biancavilla en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Biancavilla voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Biancavilla, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Biancavilla.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Biancavilla wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Biancavilla terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Biancavilla kunt reizen.

Alle bushaltes in Biancavilla

Stations
Via Vittorio Emanuele 77, 95033 Biancavilla (Italië)

Reisinformatie Biancavilla

Verkeer Biancavilla
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,00 €
Maandkaart34,00 €
Bus-en Tramgebruikers25 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand6,00 €
Taxi - mid-afstand8,00 €
Taxi - lange afstand15,00 €
Benzine1,50 €
Eten in Biancavilla
Restaurant of Café
Voordelig gerecht10,00 €
3-gangenmenu22,50 €
Kleine Cappuccino1,51 €
Bier (groot)3,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,96 €
Vleesgerecht2,97 €
Fles water0,33 €
Fles wijn (middensegment)4,50 €

Steden in de omgeving van Biancavilla waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Biancavilla zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Catania, Siracusa of Caltanissetta, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Biancavilla met Caltagirone, Lentini, Enna en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Catania-Fontanarossa. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.