Bus naar Arras

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Arras

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen vanuit Arras die je normaal zou vinden?
 • ALSA
  05:53
  Arras
  Duur 5h 52m
  11:45
  Barcelona
  vanaf37,14 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 18-07-2021

Voordelige treinkaartjes vanuit Arras
 • SNCF
  09:47
  Arras
  Duur 1h 38m
  11:25
  Parijs
  vanaf10,00 €
242 Busverbindingen
2 Halteplaats
2 Busmaatschappij
10,00 € Voordelige bus
Feitjes over Arras
Frankrijk
47.052
Euro
Je wilt met de bus naar Arras reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Arras en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Arras voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Arras, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Arras.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Arras wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Arras terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Arras kunt reizen.

Alle bushaltes in Arras

Stations
Arras
Rue du Dr Brassart , 62000 Arras (Frankrijk)
Arras - Centraal station/Treinstation
Rue de Douai 21, 62000 Arras (Frankrijk)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Arras

Steden in de omgeving van Arras waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Arras zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Lille, Amiens of Roubaix, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Arras met Tourcoing, Saint-Quentin, Douai en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.