Bus naar Arras

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Arras

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Arras
 • ALSA
  13:24
  Arras
  Duur 9h 51m
  23:15
  Perpignan - Centraal station
  vanaf56,14 €
 • ALSA
  13:24
  Arras
  Duur 22h 21m
  11:45
  Parijs
  vanaf64,14 €
 • ALSA
  13:24
  Arras
  Duur 11h 51m
  01:15
  Montpellier - Place de France / Odysseum
  vanaf65,00 €
 • ALSA
  13:24
  Arras
  Duur 15h 6m
  04:30
  Lyon - Perrache
  vanaf75,00 €

Voordelige treinkaartjes vanuit Arras
 • SNCF
  09:28
  Arras
  Duur 0h 39m
  10:07
  Lille
  vanaf11,50 €
 • SNCF
  22:38
  Arras
  Duur 0h 49m
  23:27
  Parijs
  vanaf15,00 €
239 Busverbindingen
2 Halteplaats
2 Busmaatschappij
11,50 € Voordelige bus
Feitjes over Arras
Frankrijk
47.052
Euro
Je wilt met de bus naar Arras reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Arras en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Arras voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Arras, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Arras.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Arras wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Arras terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Arras kunt reizen.

Alle bushaltes in Arras

Stations
Arras
Rue du Dr Brassart , 62000 Arras (Frankrijk)
Arras - Centraal station/Treinstation
Rue de Douai 21, 62000 Arras (Frankrijk)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Arras

Steden in de omgeving van Arras waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Arras zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Lille, Amiens of Roubaix, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Arras met Tourcoing, Saint-Quentin, Douai en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.