Bus naar Araxá

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Araxá

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Araxá
 • ClickBus BR
  08:35
  Pedregulho
  Duur 2h 20m
  10:55
  Araxá, MG - Busstation
  vanaf4,34 €
 • Expresso Adamantina
  03:00
  Franca, SP - Busstation
  Duur 3h 0m
  06:00
  Araxá, MG - Busstation
  vanaf6,67 €
 • Viação Motta
  21:50
  Barretos, SP - Busstation Ary Ribeiro de Mendo
  Duur 4h 15m
  02:05
  Araxá, MG - Busstation
  vanaf6,69 €
152 Busverbindingen
1 Halteplaat
5 Busmaatschappij
9,64 € Voordelige bus
Feitjes over Araxá
Brazilië
102.238
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar Araxá reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Araxá en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Araxá voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Araxá, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Araxá.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Araxá wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Araxá terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Araxá kunt reizen.

Alle bushaltes in Araxá

Stations
R. Antônio Alves da Costa , 38183-058 Araxá (Brazilië)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.