Bus van Antalya naar Kayseri

Bussen van Antalya naar Kayseri: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Antalya naar Kayseri? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Antalya naar Kayseri. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Antalya naar Kayseri

Goedkoopste busverbinding10,15 €
Snelste bus9h 30m
Vroegste bus08:30
Laatste bus22:00
Dagelijkse busverbindingen2 Ø
Afstand465,2 km
BusbedrijfMek Ağrı Dağı Turizm, Beydağı Turizm, Bizim Iğdır, Isparta Petrol, Busbud, Elazığ Murat Turizm, Esadaş, Öz Sivas Seyahat, Yeni Sivas Turizm, FlixBus, Metro Turizm, Öncü Seyahat, Süha Turizm, Aras Seyahat
Wil je met de bus van Antalya naar Kayseri?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Antalya en aankomen in Kayseri en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals Mek Ağrı Dağı Turizm, Beydağı Turizm of Bizim Iğdır. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Antalya - Kayseri. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Antalya en Kayseri, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Kayseri, alternatieve bestemmingen vanuit Antalya en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Kayseri.

De goedkoopste busverbinding van Antalya naar Kayseri

Vandaag
vanaf 10,88 €
Morgen
vanaf 12,86 €
31-07
vanaf 10,25 €
01-08
vanaf 10,88 €
02-08
vanaf 10,88 €
03-08
vanaf 12,53 €

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • Mek Ağrı Dağı Turizm
  09:00
  Antalya
  Duur 11h 30m
  20:30
  Kayseri
  vanaf10,15 €
 • Beydağı Turizm
  18:00
  Antalya
  Duur 9h 30m
  03:30
  Kayseri
  vanaf10,88 €
 • Bizim Iğdır
  09:00
  Antalya
  Duur 11h 30m
  20:30
  Kayseri
  vanaf10,88 €
 • Isparta Petrol
  22:00
  Antalya
  Duur 10h 30m
  08:30
  Kayseri
  vanaf11,49 €
 • Busbud
  11:30
  Antalya
  Duur 11h 30m
  23:00
  Kayseri
  vanaf11,87 €
 • Elazığ Murat Turizm
  15:00
  Antalya
  Duur 12h 0m
  03:00
  Kayseri
  vanaf11,87 €
 • Esadaş
  10:30
  Antalya
  Duur 9h 30m
  20:00
  Kayseri
  vanaf11,87 €
 • Öz Sivas Seyahat
  19:00
  Antalya
  Duur 11h 0m
  06:00
  Kayseri
  vanaf11,87 €
 • Yeni Sivas Turizm
  19:00
  Antalya
  Duur 11h 30m
  06:30
  Kayseri
  vanaf11,87 €
 • FlixBus
  08:30
  Antalya - Otogarı
  Duur 10h 30m
  19:00
  Kayseri - Kayseri Terminali
  vanaf12,86 €
 • Metro Turizm
  19:30
  Antalya
  Duur 10h 30m
  06:00
  Kayseri
  vanaf12,86 €
 • Öncü Seyahat
  21:00
  Antalya
  Duur 12h 0m
  09:00
  Kayseri
  vanaf12,86 €
 • Süha Turizm
  20:30
  Antalya
  Duur 10h 30m
  07:00
  Kayseri
  vanaf12,86 €
 • Aras Seyahat
  09:00
  Antalya
  Duur 11h 30m
  20:30
  Kayseri
  vanaf14,80 €

De goedkoopste carpool opties van Antalya naar Kayseri

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste ritten.

 • BlaBlaCar
  11:10
  Antalya
  Duur 8h 50m
  20:00
  Kayseri
  vanaf8,00 €

Bus van Antalya naar Kayseri: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Antalya al ingesteld als je vertrekpunt en Kayseri als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Kayseri naar Antalya.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Antalya naar Kayseri vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door Mek Ağrı Dağı Turizm voor 10,15 €, terwijl de snelste verbinding 9h 30m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Antalya - Kayseri ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Antalya naar Kayseri!

Bushaltes in Antalya en Kayseri

Stations
Kayseri - Busstation
Osman Kavuncu Bulvarı , 38050   Kayseri  (Turkije)
Kayseri - Kayseri Terminali
Kayseri  (Turkije)

Veelgestelde vragen over de busroute van Antalya naar Kayseri

Hoeveel kost een busreis Antalya - Kayseri?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 10,15 € en duurt 11h 30m om Kayseri te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Antalya naar Kayseri te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 14 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 10,15 € en 14,80 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Kayseri krijgt.

Hoeveel verbindingen van Antalya naar Kayseri zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Antalya - Kayseri door ongeveer 2 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Antalya naar Kayseri?

De snelste bus van Antalya naar Kayseri wordt aangeboden door Beydağı Turizm en duurt 9h 30m. Bustickets voor deze verbinding kosten 10,88 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Antalya naar Kayseri?

De vroegste bus die in Kayseri aankomt vanaf Antalya vertrekt om 08:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Antalya naar Kayseri?

De laatste bus van Antalya naar Kayseri vertrekt om 22:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Antalya - Kayseri?

Reizigers kunnen per bus van Antalya naar Kayseri met Mek Ağrı Dağı Turizm, Beydağı Turizm en Bizim Iğdır. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Antalya naar Kayseri?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Antalya naar Kayseri, vergelijkt CheckMyBus momenteel 14 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: Beydağı Turizm, Bizim Iğdır, Busbud, Elazığ Murat Turizm, Esadaş, Öz Sivas Seyahat, Yeni Sivas Turizm, Metro Turizm en Süha Turizm

Wat mag ik meenemen op de busroute van Antalya naar Kayseri?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Antalya - Kayseri. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Antalya - Kayseri?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Antalya naar Kayseri op je geplande reisdatum.

Vergelijk Antalya en Kayseri

Busroutes vanuit Antalya en Kayseri

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.