Bus van en naar Amstetten

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Amstetten

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.661.626 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit Amstetten
 • FlixTrain
  07:00
  Amstetten - Station
  Duur 0h 58m
  07:58
  Wenen - Meidling
  vanaf19,90 €
162 Busverbindingen
1 Halteplaat
3 Busmaatschappij
19,90 € Voordelige bus
Feitjes over Amstetten
Oostenrijk
22.832
Euro
Je wilt met de bus van of naar Amstetten reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Amstetten en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Amstetten voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Amstetten, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Amstetten.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Amstetten wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Amstetten terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Amstetten kunt reizen.

Alle bushaltes in Amstetten

Stations
Graben 52, 3300 Amstetten (Oostenrijk)

Wie Amstetten bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Buslijnen Amstetten: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Amstetten, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Amstetten waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Amstetten zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Linz, Saint Poelten of Sankt Valentin, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Amstetten met Puchenau, Steyregg, Luftenberg en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Linz. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

Andere Steden, die je met de bus comfortabel en voordelig kunt bereiken

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.