De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus van Amsterdam naar Tanger vanaf

Vergelijk busaanbieders en vind de beste prijs met CheckMyBus
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Stopover verbindingen van Amsterdam en Tanger

Er zijn momenteel helaas geen rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Tanger. We hebben echter wel deze stopover-verbindingen tussen de twee steden gevonden. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Alle busstations en haltes in Amsterdam en Tanger

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Amsterdam en Tanger.

Service en Comfort op de bus van Amsterdam naar Tanger

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Amsterdam naar Tanger? Of welke busmaatschappijen op de route Amsterdam naar Tanger rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Amsterdam naar Tanger bus

Hoeveel kost een busreis Amsterdam - Tanger?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Tanger te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Amsterdam naar Tanger te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Tanger krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Amsterdam naar Tanger?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Amsterdam - Tanger. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Amsterdam naar Tanger?

De snelste bus van Amsterdam naar Tanger wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Amsterdam naar Tanger?

De vroegste bus die in Tanger aankomt vanaf Amsterdam vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Amsterdam naar Tanger?

De laatste bus van Amsterdam naar Tanger vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Amsterdam - Tanger?

Reizigers kunnen per bus van Amsterdam naar Tanger met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Amsterdam en Tanger?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Amsterdam en Tanger bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Amsterdam naar Tanger?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Amsterdam - Tanger. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Amsterdam - Tanger?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Amsterdam naar Tanger op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Amsterdam en Tanger

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Amsterdam en vanaf Tanger. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.