Bus van Amsterdam naar Krefeld

Bussen van Amsterdam naar Krefeld: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Amsterdam naar Krefeld? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Amsterdam naar Krefeld. Om te zoeken is één klik genoeg.
Wil je met de bus van Amsterdam naar Krefeld?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Amsterdam en aankomen in Krefeld en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals . Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Amsterdam - Krefeld. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Amsterdam en Krefeld, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Krefeld, alternatieve bestemmingen vanuit Amsterdam en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Krefeld.

De goedkoopste treinverbinding van Amsterdam naar Krefeld

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste treinkaartjes.

 • Deutsche Bahn
  15:24
  Amsterdam
  Duur 3h 20m
  18:44
  Krefeld
  vanaf18,90 €
 • Deutsche Bahn
  07:45
  Amsterdam
  Duur 3h 13m
  10:58
  Krefeld
  vanaf24,90 €
 • Deutsche Bahn
  08:08
  Amsterdam
  Duur 2h 50m
  10:58
  Krefeld
  vanaf24,90 €
 • Deutsche Bahn
  06:13
  Amsterdam
  Duur 3h 4m
  09:17
  Krefeld
  vanaf29,90 €

Bus van Amsterdam naar Krefeld: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Amsterdam al ingesteld als je vertrekpunt en Krefeld als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Krefeld naar Amsterdam.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Amsterdam naar Krefeld vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door voor 0,00 €, terwijl de snelste verbinding duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Amsterdam - Krefeld ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Amsterdam naar Krefeld!

Bushaltes in Amsterdam en Krefeld

Stations
Krefeld - Centraal busstation
Hauptbahnhof 2, Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Centraal station
Willy-Brandt-Platz , Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Hohenbudberg Chempark
Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Linn
Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Oppum
Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Uerdingen
Krefeld  (Duitsland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Amsterdam naar Krefeld

Hoeveel kost een busreis Amsterdam - Krefeld?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Krefeld te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Amsterdam naar Krefeld te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 0 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 0,00 € en 0,00 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Krefeld krijgt.

Hoeveel verbindingen van Amsterdam naar Krefeld zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Amsterdam - Krefeld door ongeveer 0 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Amsterdam naar Krefeld?

De snelste bus van Amsterdam naar Krefeld wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten 0,00 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Amsterdam naar Krefeld?

De vroegste bus die in Krefeld aankomt vanaf Amsterdam vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Amsterdam naar Krefeld?

De laatste bus van Amsterdam naar Krefeld vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Amsterdam - Krefeld?

Reizigers kunnen per bus van Amsterdam naar Krefeld met . Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Amsterdam naar Krefeld?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Amsterdam naar Krefeld, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Amsterdam naar Krefeld?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Amsterdam - Krefeld. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Amsterdam - Krefeld?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Amsterdam naar Krefeld op je geplande reisdatum.

Vergelijk Amsterdam en Krefeld

5,90 €
7,20 €
Amsterdam
Krefeld
Een taxirit is in Amsterdam 19% goedkoper dan in Krefeld.
2,90 €
2,60 €
Amsterdam
Krefeld
Een buskaartje is in Amsterdam 11% duurder dan in Krefeld.
4,50 €
3,55 €
Amsterdam
Krefeld
Een groot glas bier is in Amsterdam 22% duurder dan in Krefeld.
0,96 €
0,59 €
Amsterdam
Krefeld
Een flesje water is in Amsterdam 39% duurder dan in Krefeld.
9,46 €
5,78 €
Amsterdam
Krefeld
Een hoofdgerecht is in Amsterdam 39% duurder dan in Krefeld.

Busroutes vanuit Amsterdam en Krefeld

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.