Bus van Eindhoven naar Oviedo

Bussen van Eindhoven naar Oviedo: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Eindhoven naar Oviedo

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 1 keer per dag met de bus reizen van Eindhoven naar Oviedo met één klik! Boek je busticket van Eindhoven naar Oviedo vanaf 147 €!

Goedkoopste busverbinding 147 €
Snelste bus 26h 45m
Vroegste bus 09:25
Laatste bus 09:25
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 1.235,4 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Eindhoven naar Oviedo

Elke dag, 1 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Eindhoven voor Oviedo: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
zaterdag 02-03
147 €
zondag 03-03
maandag 04-03
dinsdag 05-03
woensdag 06-03
donderdag 07-03
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

Hoe geld te besparen bij het reizen van Eindhoven naar Oviedo

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Eindhoven naar Oviedo van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Eindhoven naar Oviedo, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Eindhoven naar Oviedo zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Eindhoven naar Oviedo

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Eindhoven naar Oviedo van verschillende busoperators zoals FlixBus voor de komende dagen.
 • FlixBus
  26h 45m
  09:25
  Eindhoven
  Zernikestraat Busstation
  12:10
  Oviedo
  Centraal Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 147 €

Alle busstations en haltes in Eindhoven en Oviedo

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Eindhoven en Oviedo.

Service en Comfort op de bus van Eindhoven naar Oviedo

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Eindhoven naar Oviedo? Of welke busmaatschappijen op de route Eindhoven naar Oviedo rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Eindhoven naar Oviedo bus

Hoeveel kost een busreis Eindhoven - Oviedo?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 147 € en duurt 2h 45m om Oviedo te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Eindhoven naar Oviedo te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 147 € en 147 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Oviedo krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Eindhoven naar Oviedo?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Eindhoven - Oviedo. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Eindhoven naar Oviedo?

De snelste bus van Eindhoven naar Oviedo wordt aangeboden door FlixBus en duurt 26h 45m. Bustickets voor deze verbinding kosten 147 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Eindhoven naar Oviedo?

De vroegste bus die in Oviedo aankomt vanaf Eindhoven vertrekt om 09:25. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Eindhoven naar Oviedo?

De laatste bus van Eindhoven naar Oviedo vertrekt om 09:25. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Eindhoven - Oviedo?

Reizigers kunnen per bus van Eindhoven naar Oviedo met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Eindhoven en Oviedo?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Eindhoven en Oviedo bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Eindhoven naar Oviedo?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Eindhoven - Oviedo. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Eindhoven - Oviedo?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Eindhoven naar Oviedo op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Eindhoven naar Oviedo

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Eindhoven en Oviedo

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Eindhoven en vanaf Oviedo. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.