Bus van Maastricht naar Breda

Bussen van Maastricht naar Breda: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Maastricht naar Breda? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Maastricht naar Breda. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.
Ben je op zoek naar een bus van Maastricht naar Breda​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Maastricht naar Breda vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder . Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Breda vanuit Maastricht bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Maastricht en Breda zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Breda je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Maastricht, evenals populaire pendeldiensten vanuit Breda.

Bus Maastricht → Breda: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Maastricht en aankomt in Breda. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Maastricht? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Breda naar Maastricht selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Maastricht naar Breda vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. biedt de goedkoopste tickets voor en de snelste verbinding duurt . Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Maastricht en aankomen in Breda. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Maastricht naar Breda!

Bushaltes in Maastricht en Breda

Stations
Breda - Hazeldonk
E19 , 4836 Breda (Nederland)
Breda - Prinsenbeek Treinstation
Hoge Mosten 4822, Breda (Nederland)
Breda - Stationslaan
Stationslaan , 4815 Breda (Nederland)
Breda - Stationsweg
Stationslaan , 4815 Breda (Nederland)

Bus van Maastricht naar Breda: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Maastricht naar Breda?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij en het duurt om Breda te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Maastricht naar Breda te vergelijken?

Deze route wordt gereden door met ticketprijzen variërend van  tot . Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Breda krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Maastricht naar Breda?

Elke dag wordt de busroute van Maastricht naar Breda aangeboden door ongeveer . Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Maastricht - Breda?

biedt de snelste bus van Maastricht naar Breda, en dit kan duren. Tickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Maastricht naar Breda?

Voor de busroute Maastricht - Breda vergelijkt onze zoekmachine momenteel  

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Maastricht - Breda?

De vroegste bus naar Breda vertrekt vanuit Maastricht om . In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Maastricht - Breda?

De laatste busreis van Maastricht naar Breda vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Maastricht - Breda?

Passagiers kunnen voor de busroute Maastricht - Breda kiezen uit diverse vervoerders, zoals . Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Maastricht naar Breda?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Maastricht - Breda. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Maastricht naar Breda?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Maastricht naar Breda op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Maastricht en Breda

9,75 €
4,82 €
Maastricht
Breda
Een taxirit is in Maastricht 51% duurder dan in Breda.
3,00 €
3,72 €
Maastricht
Breda
Een buskaartje is in Maastricht 20% goedkoper dan in Breda.
4,00 €
4,25 €
Maastricht
Breda
Een groot glas bier is in Maastricht 6% goedkoper dan in Breda.
1,25 €
1,50 €
Maastricht
Breda
Een flesje water is in Maastricht 17% goedkoper dan in Breda.
12,50 €
8,50 €
Maastricht
Breda
Een hoofdgerecht is in Maastricht 32% duurder dan in Breda.

Busroutes vanuit Maastricht en Breda

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.