Bus van Langkawi naar Trang en weer terug

Op CheckMyBus, de zoekmachine voor busreizen, vind je snel en direct de voordeligste busmaatschappijen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.678.222 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Je wilt met de bus van Langkawi naar Trang of in de andere richting reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Langkawi en Trang en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Trang naar Langkawi zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Langkawi en Trang, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Trang, alternatieve reisdoelen vanuit Langkawi, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Langkawi en Trang.
Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Langkawi en het doel Trang al ingevuld. Wanneer je in de andere richting wilt reizen, dus van Trang naar Langkawi, klik je op de pijlen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Trang naar Langkawi.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Langkawi - Trang laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Langkawi naar Trang.

Bus halteplaats in Langkawi en Trang

Stations
Trang (Thailand)
Trang (Thailand)
Na Ta Luang , 92000 Trang (Thailand)
92000 Trang (Thailand)

Een vergelijking van Langkawi en Trang

Dit zijn de mogelijkheden voor je verdere reis

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.