Bus van Langkawi naar Phang Nga en weer terug

Op CheckMyBus, de zoekmachine voor busreizen, vind je snel en direct de voordeligste busmaatschappijen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.609.721 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Je wilt met de bus van Langkawi naar Phang Nga of in de andere richting reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Langkawi en Phang Nga en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Phang Nga naar Langkawi zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Langkawi en Phang Nga, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Phang Nga, alternatieve reisdoelen vanuit Langkawi, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Langkawi en Phang Nga.
Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Langkawi en het doel Phang Nga al ingevuld. Wanneer je in de andere richting wilt reizen, dus van Phang Nga naar Langkawi, klik je op de pijlen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Phang Nga naar Langkawi.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Langkawi - Phang Nga laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Langkawi naar Phang Nga.

Bus halteplaats in Langkawi en Phang Nga

Stations
Phang Nga (Thailand)
Phang Nga (Thailand)
Phang Nga (Thailand)
Tham Nam Phut , 82000 Phang Nga (Thailand)
Tham Nam Phut, Mueang Phang-nga District, Phang-nga , 82000 Phang Nga (Thailand)
Phang Nga (Thailand)

Een vergelijking van Langkawi en Phang Nga

Dit zijn de mogelijkheden voor je verdere reis

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.