✈ Bus van Luchthaven Keflavík (KEF) naar Blue Lagoon

Bus Blue Lagoon naar Luchthaven Keflavík: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste pendeldienst van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Luchthaven Keflavík (KEF) → Blue Lagoon

Goedkoopste busverbinding19,50 €
Snelste bus0h 45m
Vroegste bus07:30
Laatste bus17:30
Dagelijkse busverbindingen7 Ø
Afstand14,9 km
BusbedrijfDestination Blue Lagoon
Wil je met de bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?
Met CheckMyBus is dat eenvoudig! Wij vergelijken alle beschikbare pendeldiensten tussen Luchthaven Keflavík en Blue Lagoon, en tonen je de vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Destination Blue Lagoon. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina kun je voor de komende dagen de meest geschikte pendeldienst tussen Blue Lagoon en Luchthaven Keflavík bekijken. Je krijgt ook informatie over bushaltes op Luchthaven Keflavík en in Blue Lagoon zodat je met een gerust hart kunt reizen. Je kunt ook verschillende mogelijkheden vinden om je reis vanuit Blue Lagoon voort te zetten, naast alternatieve bestemmingen vanaf Luchthaven Keflavík.

De goedkoopste busverbinding van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon

Vandaag
vanaf 19,50 €
Morgen
vanaf 19,50 €
17-10
vanaf 19,50 €
18-10
vanaf 19,50 €
19-10
vanaf 19,50 €
20-10

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • Destination Blue Lagoon
  07:30
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  08:15
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €
 • Destination Blue Lagoon
  08:45
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  09:30
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €
 • Destination Blue Lagoon
  11:30
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  12:15
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €
 • Destination Blue Lagoon
  13:00
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  13:45
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €
 • Destination Blue Lagoon
  14:30
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  15:15
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €
 • Destination Blue Lagoon
  16:00
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  16:45
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €
 • Destination Blue Lagoon
  17:30
  Luchthaven Keflavík
  Duur 0h 45m
  18:15
  Blue Lagoon
  vanaf19,50 €

Bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk is Luchthaven Keflavík al ingesteld als je vertrekpunt en Blue Lagoon als je bestemming. Als je een pendeldienst in de tegenovergestelde richting nodig hebt, dus van Blue Lagoon naar Luchthaven Keflavík, klik dan gewoon op de pijltjes om je resultaten om te keren.
We hebben ook al een standaard reisdatum voor je ingevoerd. Over het algemeen boeken veel mensen 3-7 dagen voorafgaand aan hun reis. Als je een bepaalde dag wilt selecteren, hoef je alleen maar je gewenste datum in de kalender te selecteren om je zoekopdracht aan te passen.
Plan je een terugreis van Blue Lagoon naar Luchthaven Keflavík? Dan kun je de terugweg bekijken door simpelweg de datum van je terugreis te selecteren.
Reis je samen met andere mensen? Selecteer dan het exacte aantal extra passagiers en start de zoekopdracht.
Je kunt alle bustickets voor de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon vergelijken. Vervolgens kun je kiezen welke reis het meest geschikt voor je is. De goedkoopste reis is te vinden voor 19,50 € met Destination Blue Lagoon, terwijl de snelste verbinding 0h 45m duurt. Of je nu de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de pendeldienst met de meeste voorzieningen, wij kunnen je helpen de beste deal te vinden!
Optimaliseer je resultaten door de prijsklasse, vertrek- en aankomsttijden te selecteren. Met de filters kun je ook je resultaten verfijnen op haltes of specifieke vervoerders om je ideale reis aan te passen.
Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon ook informatie zien over andere vervoermiddelen, zoals treinen, carpoolen en vluchten.

Luchthaven Keflavík en Blue Lagoon: Alle busstations

Stations
Blue Lagoon
Nordurljosavegur 9, 240   Blue Lagoon  (IJsland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon

Hoeveel kost een busticket van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 19,50 € en het duurt 0h 45m om Blue Lagoon te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 1 busmaatschappij met ticketprijzen variërend van 19,50 € tot 19,50 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste pendeldienst naar Blue Lagoon krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

Elke dag wordt de busroute van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon aangeboden door ongeveer 7 verbindingen. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon?

Destination Blue Lagoon biedt de snelste pendeldienst van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon, en dit kan 0h 45m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 19,50 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

Voor de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon vergelijkt onze zoekmachine momenteel 7 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: Destination Blue Lagoon

Hoe laat gaat de eerste bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

De vroegste bus naar Blue Lagoon vanaf Luchthaven Keflavík vertrekt om 07:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

De laatste busreis van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon vertrekt om 17:30. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon?

Passagiers kunnen voor de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon kiezen uit diverse vervoerders, zoals Destination Blue Lagoon. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare pendeldiensten vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Keflavík - Blue Lagoon. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt laten weten waar je bent. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Luchthaven Keflavík naar Blue Lagoon op je gewenste reisdatum.

Busroutes vanaf Luchthaven Keflavík en vanuit Blue Lagoon

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.