Bus van Gornji Humac naar Bol

Bussen van Gornji Humac naar Bol: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Gornji Humac naar Bol? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Gornji Humac naar Bol. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Gornji Humac → Bol

Goedkoopste busverbinding3,33 €
Snelste bus0h 15m
Vroegste bus10:00
Laatste bus16:20
Dagelijkse busverbindingen2 Ø
Afstand6,7 km
BusbedrijfAutotrans, Arriva, Arriva Croatia
Ben je op zoek naar een bus van Gornji Humac naar Bol​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Gornji Humac naar Bol vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Autotrans, Arriva of Arriva Croatia. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Bol vanuit Gornji Humac bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Gornji Humac en Bol zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Bol je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Gornji Humac, evenals populaire pendeldiensten vanuit Bol.

De goedkoopste busverbinding van Gornji Humac naar Bol

Vandaag
vanaf 3,33 €
Morgen
17-10
vanaf 3,33 €
18-10
19-10
20-10

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • Autotrans
  11:05
  Gornji Humac - Busstation
  Duur 0h 15m
  11:20
  Bol
  vanaf3,33 €
 • Autotrans
  13:20
  Gornji Humac - Busstation
  Duur 0h 15m
  13:35
  Bol
  vanaf3,33 €
 • Autotrans
  16:20
  Gornji Humac - Busstation
  Duur 0h 15m
  16:35
  Bol
  vanaf3,33 €
 • Autotrans
  10:00
  Gornji Humac - Busstation
  Duur 0h 15m
  10:15
  Bol
  vanaf3,33 €

Wat zijn de goedkoopste bussen van Gornji Humac naar Bol die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Gornji Humac naar Bol verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Arriva
  11:05
  Gornji Humac
  Duur 0h 15m
  11:20
  Bol
  vanaf0,55 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 17-07-2021
 • Arriva Croatia
  11:05
  Gornji Humac
  Duur 0h 15m
  11:20
  Bol
  vanaf3,40 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 14-09-2021

Bus Gornji Humac → Bol: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Gornji Humac en aankomt in Bol. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Gornji Humac? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Bol naar Gornji Humac selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Gornji Humac naar Bol vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. Arriva biedt de goedkoopste tickets voor 0,55 € en de snelste verbinding duurt 0h 15m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Gornji Humac en aankomen in Bol. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Gornji Humac naar Bol!

Bushaltes in Gornji Humac en Bol

Stations
Bol
Ulica Vladimira Nazora 5, 21420  Bol  (Kroatië)
Bol - Port
Bol  (Kroatië)

Bus van Gornji Humac naar Bol: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Gornji Humac naar Bol?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 3,33 € en het duurt 0h 15m om Bol te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Gornji Humac naar Bol te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 3 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 0,55 € tot 3,40 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Bol krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Gornji Humac naar Bol?

Elke dag wordt de busroute van Gornji Humac naar Bol aangeboden door ongeveer 2 verbindingen. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Gornji Humac - Bol?

Autotrans biedt de snelste bus van Gornji Humac naar Bol, en dit kan 0h 15m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 3,33 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Gornji Humac naar Bol?

Voor de busroute Gornji Humac - Bol vergelijkt onze zoekmachine momenteel 3 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: Autotrans

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Gornji Humac - Bol?

De vroegste bus naar Bol vertrekt vanuit Gornji Humac om 10:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Gornji Humac - Bol?

De laatste busreis van Gornji Humac naar Bol vertrekt om 16:20. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Gornji Humac - Bol?

Passagiers kunnen voor de busroute Gornji Humac - Bol kiezen uit diverse vervoerders, zoals Autotrans, Arriva en Arriva Croatia. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Gornji Humac naar Bol?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Gornji Humac - Bol. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Gornji Humac naar Bol?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Gornji Humac naar Bol op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Gornji Humac en Bol

Gornji Humac
271
Bol
1.655
4,39 €
4,39 €
Gornji Humac
Bol
Een taxirit is in Gornji Humac 0% duurder dan in Bol.
1,46 €
1,46 €
Gornji Humac
Bol
Een buskaartje is in Gornji Humac 0% duurder dan in Bol.
2,33 €
2,33 €
Gornji Humac
Bol
Een groot glas bier is in Gornji Humac 0% duurder dan in Bol.
0,78 €
0,78 €
Gornji Humac
Bol
Een flesje water is in Gornji Humac 0% duurder dan in Bol.
7,81 €
7,81 €
Gornji Humac
Bol
Een hoofdgerecht is in Gornji Humac 0% duurder dan in Bol.

Busroutes vanuit Gornji Humac en Bol

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.