Bus van Gori naar Pjatigorsk en weer terug

Op CheckMyBus, de zoekmachine voor busreizen, vind je snel en direct de voordeligste busmaatschappijen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.661.648 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Feiten over de bus van Gori naar Pjatigorsk

Goedkoopste busverbinding28,19 €
Snelste bus8h 20m
Vroegste bus00:10
Laatste bus23:50
Dagelijkse busverbindingen3 Ø
Afstand245,5 km
BusbedrijfINFOBUS
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van Gori naar Pjatigorsk. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen in de buurt van Gori en Pjatigorsk evenals alternatieve transportmiddelen.
Vandaag
Morgen
08-07
09-07
10-07
11-07
 • INFOBUS
  22:30
  Tbilisi
  Duur 8h 40m
  07:10
  Pjatigorsk
  vanaf28,19 €
 • INFOBUS
  23:50
  Tbilisi
  Duur 8h 40m
  08:30
  Pjatigorsk
  vanaf29,12 €
 • INFOBUS
  00:10
  Tbilisi
  Duur 8h 20m
  08:30
  Pjatigorsk
  vanaf37,33 €
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van Pjatigorsk naar Gori. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen in de buurt van Pjatigorsk en Gori evenals alternatieve transportmiddelen.
 • INFOBUS
  21:00
  Pjatigorsk
  Duur 9h 20m
  06:20
  Tbilisi
  vanaf29,12 €
 • INFOBUS
  12:30
  Pjatigorsk
  Duur 10h 5m
  22:35
  Tbilisi
  vanaf38,15 €
Je wilt met de bus van Gori naar Pjatigorsk of in de andere richting reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Gori en Pjatigorsk en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Pjatigorsk naar Gori zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Gori en Pjatigorsk, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Pjatigorsk, alternatieve reisdoelen vanuit Gori, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Gori en Pjatigorsk.
Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Gori en het doel Pjatigorsk al ingevuld. Wanneer je in de andere richting wilt reizen, dus van Pjatigorsk naar Gori, klik je op de pijlen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Pjatigorsk naar Gori.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Gori - Pjatigorsk laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Gori naar Pjatigorsk.

Bus halteplaats in Gori en Pjatigorsk

Stations
ulitsa Kraynego 90, 357500 Pjatigorsk (Rusland)

Een vergelijking van Gori en Pjatigorsk

Dit zijn de mogelijkheden voor je verdere reis

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.