Bus van Den Haag naar Krefeld

Bussen van Den Haag naar Krefeld: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Den Haag naar Krefeld? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Den Haag naar Krefeld. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Den Haag naar Krefeld

Goedkoopste busverbinding27,98 €
Snelste bus9h 0m
Vroegste bus15:05
Laatste bus15:05
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand177,2 km
BusbedrijfFlixBus
Wil je met de bus van Den Haag naar Krefeld?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Den Haag en aankomen in Krefeld en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals FlixBus of Deutsche Bahn. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Den Haag - Krefeld. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Den Haag en Krefeld, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Krefeld, alternatieve bestemmingen vanuit Den Haag en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Krefeld.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Den Haag naar Krefeld die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Den Haag naar Krefeld verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • FlixBus
  15:05
  Den Haag - HTM Busstation
  Duur 9h 0m
  00:05
  Krefeld - Centraal station
  vanaf27,98 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 18-09-2020

Bus van Den Haag naar Krefeld: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Den Haag al ingesteld als je vertrekpunt en Krefeld als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Krefeld naar Den Haag.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Den Haag naar Krefeld vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door FlixBus voor 27,98 €, terwijl de snelste verbinding 9h 0m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Den Haag - Krefeld ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Den Haag naar Krefeld!

Bushaltes in Den Haag en Krefeld

Stations
Krefeld - Centraal busstation
Hauptbahnhof 2, Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Centraal station
Willy-Brandt-Platz , Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Hohenbudberg Chempark
Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Linn
Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Oppum
Krefeld  (Duitsland)
Krefeld - Uerdingen
Krefeld  (Duitsland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Den Haag naar Krefeld

Hoeveel kost een busreis Den Haag - Krefeld?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 27,98 € en duurt om Krefeld te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Den Haag naar Krefeld te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 27,98 € en 27,98 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Krefeld krijgt.

Hoeveel verbindingen van Den Haag naar Krefeld zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Den Haag - Krefeld door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Den Haag naar Krefeld?

De snelste bus van Den Haag naar Krefeld wordt aangeboden door Deutsche Bahn en duurt 9h 0m. Bustickets voor deze verbinding kosten 18,90 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Den Haag naar Krefeld?

De vroegste bus die in Krefeld aankomt vanaf Den Haag vertrekt om 15:05. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Den Haag naar Krefeld?

De laatste bus van Den Haag naar Krefeld vertrekt om 15:05. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Den Haag - Krefeld?

Reizigers kunnen per bus van Den Haag naar Krefeld met FlixBus en Deutsche Bahn. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Den Haag naar Krefeld?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Den Haag naar Krefeld, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Den Haag naar Krefeld?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Den Haag - Krefeld. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Den Haag - Krefeld?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Den Haag naar Krefeld op je geplande reisdatum.

Vergelijk Den Haag en Krefeld

5,67 €
7,20 €
Den Haag
Krefeld
Een taxirit is in Den Haag 22% goedkoper dan in Krefeld.
3,50 €
2,60 €
Den Haag
Krefeld
Een buskaartje is in Den Haag 26% duurder dan in Krefeld.
4,00 €
3,55 €
Den Haag
Krefeld
Een groot glas bier is in Den Haag 12% duurder dan in Krefeld.
0,95 €
0,59 €
Den Haag
Krefeld
Een flesje water is in Den Haag 38% duurder dan in Krefeld.
9,10 €
5,78 €
Den Haag
Krefeld
Een hoofdgerecht is in Den Haag 37% duurder dan in Krefeld.

Busroutes vanuit Den Haag en Krefeld

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.