Bus van Craiova naar Niš en weer terug

Op CheckMyBus, de zoekmachine voor busreizen, vind je snel en direct de voordeligste busmaatschappijen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Je wilt met de bus van Craiova naar Niš of in de andere richting reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Craiova en Niš en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Niš naar Craiova zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Craiova en Niš, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Niš, alternatieve reisdoelen vanuit Craiova, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Craiova en Niš.
Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Craiova en het doel Niš al ingevuld. Wanneer je in de andere richting wilt reizen, dus van Niš naar Craiova, klik je op de pijlen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Niš naar Craiova.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Craiova - Niš laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Craiova naar Niš.

Bus halteplaats in Craiova en Niš

Stations
Bulevar 12. februara , 18000 Niš (Servië)

Een vergelijking van Craiova en Niš

0,66 €
1,11 €
Craiova
Niš
Een taxirit is in Craiova 41% goedkoper dan in Niš.
0,41 €
0,51 €
Craiova
Niš
Een buskaartje is in Craiova 20% goedkoper dan in Niš.
1,03 €
1,02 €
Craiova
Niš
Een groot glas bier is in Craiova 1% duurder dan in Niš.
0,44 €
0,40 €
Craiova
Niš
Een flesje water is in Craiova 10% duurder dan in Niš.
2,71 €
3,44 €
Craiova
Niš
Een hoofdgerecht is in Craiova 22% goedkoper dan in Niš.

Dit zijn de mogelijkheden voor je verdere reis

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.