CityBus Express: Alle informatie over bussen en bestemmingen

Ontdek meer over de buslijnen van CityBus Express en de voorzieningen van de bussen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
1027 Aanbieders - 4.028.225 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
CityBus Express


Informatie over de voorzieningen in de bus en de service van de busmaatschappij CityBusExpress

gratis
  • Boekendoos
  • Dranken
  • WiFi
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Vervoer van handbagage
  • Vervoer van koffers

60 Beoordelingen voor CityBusExpress

Beoordeling in Nederland
2.5
 2
5 Ster
4 Ster
3 Ster
2 Ster
1 Sterren
Beoordeling internationaal
 58
5 Ster
4 Ster
3 Ster
2 Ster
1 Sterren


Nieuwste beoordeling in Nederland


, 13-11-2018   
We waren eerst super enthousiast en hadden twee retourtickets besteld. L ... We waren eerst super enthousiast en hadden twee retourtickets besteld. Later kwamen we achter dat we het geplande weekend toch niet kunnen. We hebben onze bestelling na 2 dagen geannuleerd, de klantenservice was super snel met e-mailen. Maar wanneer we naar de terugbetaling vragen dan word er aangegeven dat het niet mogelijk is. Op de website staat nergens dat we de tickets niet kunnen annuleren. We hebben echt de website moeten doorspitten voor hun algemene voorwaarden en daar staat dat je binnen 24u moet annuleren voor de volledige terugbetaling. En vóór 7 dagen 50% van de tickets terug. Jammer.. maar wanneer we toch voor de terugbetaling vragen dan word er niet meer op onze mail gereageerd. We hebben echt veel mails verstuurd en gebeld maar helemaal niks!! Oplichters!! Wat een pech 100 euro weg..
Beoordelingen voor CityBusExpress in Nederland

, 13-11-2018   
We waren eerst super enthousiast en hadden twee retourtickets besteld. Later kwamen we achter dat we het geplande weekend toch niet kunnen. We hebben onze bestelling na 2 dagen geannuleerd, de klanten ... We waren eerst super enthousiast en hadden twee retourtickets besteld. Later kwamen we achter dat we het geplande weekend toch niet kunnen. We hebben onze bestelling na 2 dagen geannuleerd, de klantenservice was super snel met e-mailen. Maar wanneer we naar de terugbetaling vragen dan word er aangegeven dat het niet mogelijk is. Op de website staat nergens dat we de tickets niet kunnen annuleren. We hebben echt de website moeten doorspitten voor hun algemene voorwaarden en daar staat dat je binnen 24u moet annuleren voor de volledige terugbetaling. En vóór 7 dagen 50% van de tickets terug. Jammer.. maar wanneer we toch voor de terugbetaling vragen dan word er niet meer op onze mail gereageerd. We hebben echt veel mails verstuurd en gebeld maar helemaal niks!! Oplichters!! Wat een pech 100 euro weg..


, 22-6-2018               

Je e-mailadres blijft geheim. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *


Hartelijk dank voor je antwoord. Je commentaar wordt gecontroleerd voordat het wordt geplaatst.

CityBusExpress nu beoordelen!

Beste gebruiker, jouw beoordeling is belangrijk voor ons! Schrijf ons je mening over de aanbieder en laat andere klanten lezen wat jouw ervaringen zijn. Blijf wel eerlijk met je commentaar en let op de netiquette.

Je e-mailadres blijft geheim. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *


Hartelijk dank voor je beoordeling Je commentaar wordt gecontroleerd voordat het wordt geplaatst.
Je kunt maar één beoordeling per dag versturen.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download