Bus van Bournemouth naar Zürich en weer terug

Op CheckMyBus, de zoekmachine voor busreizen, vind je snel en direct de voordeligste busmaatschappijen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Aanbieders - 5.626.257 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Je wilt met de bus van Bournemouth naar Zürich of in de andere richting reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Bournemouth en Zürich en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Zürich naar Bournemouth zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Bournemouth en Zürich, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Zürich, alternatieve reisdoelen vanuit Bournemouth, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Bournemouth en Zürich.
Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Bournemouth en het doel Zürich al ingevuld. Wanneer je in de andere richting wilt reizen, dus van Zürich naar Bournemouth, klik je op de pijlen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Zürich naar Bournemouth.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Bournemouth - Zürich laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Bournemouth naar Zürich.
5,11 €
9,23 €
Bournemouth
Zürich
Een taxirit is in Bournemouth 45% goedkoper dan in Zürich.
2,98 €
3,86 €
Bournemouth
Zürich
Een buskaartje is in Bournemouth 23% goedkoper dan in Zürich.
3,70 €
6,59 €
Bournemouth
Zürich
Een groot glas bier is in Bournemouth 44% goedkoper dan in Zürich.
1,47 €
1,13 €
Bournemouth
Zürich
Een flesje water is in Bournemouth 24% duurder dan in Zürich.
5,56 €
21,99 €
Bournemouth
Zürich
Een hoofdgerecht is in Bournemouth 75% goedkoper dan in Zürich.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download