Bus van Ban Lung naar Stung Treng

Bussen van Ban Lung naar Stung Treng: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Ban Lung naar Stung Treng? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Ban Lung naar Stung Treng. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Ban Lung naar Stung Treng

Goedkoopste busverbinding7,08 €
Snelste bus2h 0m
Vroegste bus10:00
Laatste bus10:00
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand112,6 km
BusbedrijfVirak Buntham
Wil je met de bus van Ban Lung naar Stung Treng?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Ban Lung en aankomen in Stung Treng en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals Virak Buntham. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Ban Lung - Stung Treng. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Ban Lung en Stung Treng, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Stung Treng, alternatieve bestemmingen vanuit Ban Lung en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Stung Treng.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Ban Lung naar Stung Treng die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Ban Lung naar Stung Treng verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Virak Buntham
  10:00
  Ban Lung
  Duur 2h 0m
  12:00
  Stoeng Treng - Street No 64
  vanaf7,08 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 02-01-2021

Bus van Ban Lung naar Stung Treng: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Ban Lung al ingesteld als je vertrekpunt en Stung Treng als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Stung Treng naar Ban Lung.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Ban Lung naar Stung Treng vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door Virak Buntham voor 7,08 €, terwijl de snelste verbinding 2h 0m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Ban Lung - Stung Treng ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Ban Lung naar Stung Treng!

Bushaltes in Ban Lung en Stung Treng

Stations
Stoeng Treng - Street No 64
Phum Prek, Street 63 , Stung Treng  (Cambodja)
Stung Treng - Trapaingkriel International Border Checkpoint
Stung Treng  (Cambodja)
Stung Treng - Tropaeng Kreal Cambodia-Laos Border Check Point
Laos Border , Stung Treng  (Cambodja)

Veelgestelde vragen over de busroute van Ban Lung naar Stung Treng

Hoeveel kost een busreis Ban Lung - Stung Treng?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 7,08 € en duurt 2h 0m om Stung Treng te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Ban Lung naar Stung Treng te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 7,08 € en 7,08 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Stung Treng krijgt.

Hoeveel verbindingen van Ban Lung naar Stung Treng zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Ban Lung - Stung Treng door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Ban Lung naar Stung Treng?

De snelste bus van Ban Lung naar Stung Treng wordt aangeboden door Virak Buntham en duurt 2h 0m. Bustickets voor deze verbinding kosten 7,08 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Ban Lung naar Stung Treng?

De vroegste bus die in Stung Treng aankomt vanaf Ban Lung vertrekt om 10:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Ban Lung naar Stung Treng?

De laatste bus van Ban Lung naar Stung Treng vertrekt om 10:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Ban Lung - Stung Treng?

Reizigers kunnen per bus van Ban Lung naar Stung Treng met Virak Buntham. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Ban Lung naar Stung Treng?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Ban Lung naar Stung Treng, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. Virak Buntham

Wat mag ik meenemen op de busroute van Ban Lung naar Stung Treng?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Ban Lung - Stung Treng. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Ban Lung - Stung Treng?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Ban Lung naar Stung Treng op je geplande reisdatum.

Vergelijk Ban Lung en Stung Treng

Busroutes vanuit Ban Lung en Stung Treng

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.