Bus van Aarhus naar Nykøbing Falster en weer terug

Vind de meest voordelige busreis van Aarhus naar Nykøbing Falster op CheckMyBus

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Aanbieders - 5.625.846 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Goedkoopste busverbinding€17.40
Snelste bus8h 10m
Afstand187,4 km
BusbedrijfFlixBus
Vertrek / Aankomst
Datum beste prijs
Busmaatschappij
Beste prijs
 • Aarhus
  Nykøbing Falster
  06:30
  14:40
  3 mrt
  FlixBusFlixBus
  vanaf 17,40 €
Vertrek / Aankomst
Datum beste prijs
Busmaatschappij
Beste prijs
 • Nykøbing Falster
  Aarhus
  08:45
  15:30
  3 mrt
  FlixBusFlixBus
  vanaf 17,40 €
Je wilt met de bus van Aarhus naar Nykøbing Falster of in de andere richting reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Aarhus en Nykøbing Falster en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Nykøbing Falster naar Aarhus zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Aarhus en Nykøbing Falster, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Nykøbing Falster, alternatieve reisdoelen vanuit Aarhus, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Aarhus en Nykøbing Falster.
Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Aarhus en het doel Nykøbing Falster al ingevuld. Wanneer je in de andere richting wilt reizen, dus van Nykøbing Falster naar Aarhus, klik je op de pijlen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Nykøbing Falster naar Aarhus.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Aarhus - Nykøbing Falster laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Aarhus naar Nykøbing Falster.

Bus halteplaats in Aarhus en Nykøbing Falster

Stations
Banegårdspladsen , 4800 Nykøbing Falster (Denemarken)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download