✈ Bus van Aarhus naar Luchthaven Billund (BLL)

Bus Aarhus naar Luchthaven Billund: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wet is de goedkoopste bus van Aarhus naar Luchthaven Billund? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Aarhus naar Luchthaven Billund. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus Aarhus → Luchthaven Billund (BLL)

Goedkoopste busverbinding15,40 €
Snelste bus4h 0m
Vroegste bus09:40
Laatste bus09:40
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand80,6 km
BusbedrijfFlixBus
Wil je met de bus van Aarhus naar Luchthaven Billund?
CheckMyBus is er om je te helpen! Wij vergelijken alle beschikbare pendeldiensten tussen Aarhus en Luchthaven Billund, en tonen je de vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals FlixBus. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook de goedkoopste bussen van Aarhus naar Luchthaven Billund zien. Je krijgt ook informatie over bushaltes in Aarhus en op Luchthaven Billund, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast vind je hier alle mogelijkheden om verder te reizen vanaf Luchthaven Billund, evenals alternatieve bestemmingen vanuit Aarhus.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Aarhus naar Luchthaven Billund die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Aarhus naar Luchthaven Billund verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • FlixBus
  09:40
  Aarhus - West (Tilst)
  Duur 4h 0m
  13:40
  Luchthaven Billund - Terminal
  vanaf15,40 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 16-03-2020

Bus van Aarhus naar Luchthaven Billund: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Aarhus al ingevoerd als je vertrekpunt en Luchthaven Billund als je bestemming. Als je pendeldienst in de tegenovergestelde richting zou moeten rijden, dus van Luchthaven Billund naar Aarhus, klik dan gewoon op de pijltjes om de resultaten om te keren.
We hebben al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al wanneer je vanaf Luchthaven Billund terugkeert naar Aarhus? Bekijk dan meteen de terugreis en selecteer gewoon de betreffende datum.
Reis je samen met anderen? Geef dan aan met hoeveel mensen meer en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Aarhus naar Luchthaven Billund vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door FlixBus voor 15,40 €, terwijl de snelste verbinding 4h 0m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt de zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen, zodat je ervoor kunt zorgen dat je je vlucht niet mist.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de bus van Aarhus naar Luchthaven Billund ook informatie zien over andere vervoermiddelen, zoals treinen, carpoolen en vluchten.

Aarhus en Luchthaven Billund: Alle busstations

Stations
Luchthaven Billund - Terminal
Passagerterminalen 1 , 7190  Luchthaven Billund  (Denemarken)

Veelgestelde vragen over de busroute van Aarhus naar Luchthaven Billund

Hoeveel kost een busreis van Aarhus naar Luchthaven Billund?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 15,40 € en duurt om Luchthaven Billund te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Aarhus naar Luchthaven Billund te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 15,40 € en 15,40 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Billund krijgt.

Hoeveel verbindingen van Aarhus naar Luchthaven Billund zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Aarhus - Luchthaven Billund door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Aarhus naar Luchthaven Billund?

De snelste pendeldienst van Aarhus naar Luchthaven Billund wordt aangeboden door FlixBus en duurt 4h 0m. Bustickets voor deze verbinding kosten 19,40 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Aarhus naar Luchthaven Billund?

De vroegste bus die op Luchthaven Billund aankomt vanuit Aarhus vertrekt om 09:40. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Aarhus naar Luchthaven Billund?

De laatste bus van Aarhus naar Luchthaven Billund vertrekt om 09:40. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Aarhus - Luchthaven Billund?

Reizigers kunnen per pendelbus van Aarhus naar Luchthaven Billund met FlixBus. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Aarhus naar Luchthaven Billund?

Als je op zoek bent naar een directe pendeldienst van Aarhus naar Luchthaven Billund, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Aarhus naar Luchthaven Billund?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Aarhus - Luchthaven Billund. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een pendeldienst voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Aarhus - Luchthaven Billund?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de pendelbus van Aarhus naar Luchthaven Billund op je geplande reisdatum.

Busroutes vanuit Aarhus en vanaf Luchthaven Billund

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.